Meinasin jo jättää koko hevosenlihakohuilun sikseen ja olla ottamatta uutista esille, mutta sitten tämä tuli itse koettua. Kävimme Ikeassa, jossa ei sitten ollutkaan tyrkyllä lihapullia johtuen siitä, että jostakin päin maailmaa on löytynyt hevosta ja vielä Ikean lihapullista. Vittu. Ainoa syy, jonka perusteella allekirjoittaneen saa yleensä Ikeaan on lihapullat ja jos minulta kysytään on se ainoa kova juttu, joka on ruotsista peräisin. Tosin kyllä meshuggah ja entombedkin aika vitun kovia ovat.

 

Tarjolla oli siis cordon plöö talon tapaan, eli kuivana, osittain raakana ja niin edelleen. Vaikka ruokailusta on jo tovi, niin silti röyhtäistessä tunkee tuon ihanuuden maku kurkkuun ja se on yhtä tervetullutta, kuin märkä pieru valkoisiin kalsareihin tilanteessa, joka vaatii kalsareissa esiintymistä.

 

On toki melko persiistä, jos hevosta myydään nautana ja vielä nimikkeellä 100% naudanlihaa. Muuten ei merkitystä varsinkin kun sen voisi nimetä hevoudaksi. Olemme varmasti maailman sivu syöneet hevosta kaikenmaailman lihajalosteissa, joten kyllä se ainakin minulle putoaa. On totta, että pakkauksesta tulisi ilmetä tuotteen sisältävän hevoista. Minua kohu siis kohtalaisesti vituttaa, sillä en saanut lihapullia ja sen myötä meni ilta vituiksi. Jos menen Ikeaan, johon ei ihminen normaalisti selvin päin mene, niin haluan lihapullia, vaikka sitten hevosesta tehtyjä. Eli hevouda takaisin pulliin kiitos.

 

-K-